2024 Höstlovsläger Gnosjö

Inbjudan till vårt legendariska höstlovsläger!

Datum: Lördag 26 till måndag 28 oktober 2024. Samling lördag morgon kl. 7:00 vid Landehofstugan för gemensam avfärd. Lägret avslutas efter långpass och lunch på måndagen. 

Plats: Vi bor på Gnosjö vandrarhem där vi också har tillgång till en stor matsal med kök. I direkt anslutning finns rullskidspår och simhall samt mycket fin natur att springa i. 

För vem: Alla barn och ungdomar som har för avsikt att träna eller tävla längdskidor eller skidskytte med OK Landehof. Så här kul brukar vi ha: https://fb.watch/ngik_Cxu7a/  Vi behöver också vara ett gäng glada ledare och föräldrar som hjälps åt med att planera och genomföra träningspass, fixa med mat och dryck, ett och annat plåster samt se till att alla får ett kul läger. Är man under 10 år är det obligatoriskt att ha förälder/målsman med. 

Mat: Vi köper in gemensam mat (frukost, lunch, mellanmål, middag). Vi tar gärna emot lite hjälp av några föräldrar, både inför och under lägret. 

Anmälan: → Höstlovsläger Gnosjö 2024 (oklandehof.se)senast söndag 13 oktober, kl. 21:00. Därefter justerar vi bokningen på vandrarhemmet och deltagande är endast möjlig i mån av plats. Vid anmälan, i sista steget ange du ev. allergier eller födoämnesintoleranser, samt ifall du behöver skjuts till Gnosjö eller om du kan ta med någon in din bil. OBS! Du måste logga in på hemsidan med den deltagarens inloggningsuppgifter för att kunna anmäla dig, gäller även medföljande föräldrar/ledare. Glömt lösenordet? Återställ med "Glömt lösenordet" under "Logga in". Är du inte medlem än, tryck på "Skapa konto". Ändra inte ditt namn i steg 2 i anmälan. Logga in med rätt konto. 

→ till anmälan Höstlovsläger Gnosjö 2024

Kostnad: Beräknas efter genomfört läger. Klubben subventionerar och egenavgiften brukar ligga på ungefär 1000 kronor per deltagare för boende och mat. 

PM: Publiceras veckan inför lägret.

Frågor: Hör av er till patrick.ehlers@gmx.net eller kom till oss vid någon av våra träningar.

Välkomna!
Ledarna på Landehof